Glasbeklædt rustfrit ståludstyr

Det glasforede udstyr fra Taiji er fremstillet af 304 eller 316L rustfrit stål og foret med vores overlegne glas. Det kan perfekt beskytte mediet mod at være forurenet af jernion.

Detailed description

Glasbeklædt rustfrit ståludstyr
Det glasforede udstyr fra Taiji er fremstillet af 304 eller 316L rustfrit stål og foret med vores overlegne glas. Det kan perfekt beskytte mediet mod at være forurenet af jernion. Designet og bygget til internationalt anerkendte GMP standarder, kan den glasforede stålreaktor opfylde højere krav til brugernes sikkerhed og produktkvalitet.


Produktgalleri

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Split flange og klemmer, der anvendes på glasforet rustfrit stål udstyr er alle lavet af rustfrit stål. Baseret på kundens ønske kan vi udføre varmeisolerende på stålprocessens yderside.

Vi er en af de førende glasfremstillede producenter af rustfrit ståludstyr og leverandører, der lægger stor vægt på kvalitet. Hvis du er interesseret i vores produkter fremstillet i Kina, velkommen til at kontakte vores fabrik for mere information. Vi tilbyder dig den bedste service og konkurrencedygtige priser.

Hot Tags: Glasforet rustfrit stål udstyr, Kina, fabrikanter, fabrik, fremstillet i Kina
Relaterede produkter
Feedback