High Performance Emalje

Også kendt som glasagtige emalje kommer med fremragende modstandsdygtighed mod korrosion af surt og alkalisk medium, mekanisk chok og skarp temperaturvariation. Især kan det modstå korrosionen ved alle organiske og uorganiske syrer, organiske opløsningsmidler og svage baser undtagen flussyre og stærk fosforsyre.

Detailed description

High Performance Emalje til glasforing
TJ09 emaljen til glasforing udvikles uafhængigt af Taiji, og den kan prale af en særlig høj ydeevne, der har nået et internationalt avanceret niveau. For eksempel kommer den industrielle porcelænemalje, også kendt som glasagtig emalje, med fremragende modstandsdygtighed mod korrosion af surt og alkalisk medium, mekanisk chok og skarp temperaturvariation. Især kan det modstå korrosionen ved alle organiske og uorganiske syrer, organiske opløsningsmidler og svage baser undtagen flussyre og stærk fosforsyre.


Produktgalleri

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

TAIJI emalje vedtager international avanceret elektrisk ovn sintring proces og præcis sammensætning til emalje, strengt kontrollerer hver produktionsproces og garanterer helt kvaliteten af emaljen.
Ved hjælp af den nyeste elektriske ovn sintringsproces, med nøjagtig blanding og streng processtyring, er kvaliteten af Taijis emaljeglas garanteret helt.


Korrosionskurver

Korrosionskurverne viser den typiske korrosivitet af surt og alkalisk medium. Da korrosionshastigheden er mindre end 0,1 mm / år betyder det, at mediet har meget svagt korrosion på glasforingen. Så det anbefales. Når korrosionshastigheden er inden for 0,1 ~ 0,2 mm / år, kan korrosionen ikke overses. Regelmæssig inspektion skal gøres for at se, hvor langt har glasforingen været korroderet. Når korrosionshastigheden er mere end 0,2 mm / år, er mediet imidlertid alvorligt ætsende for glasforingen og er derfor ikke anbefalet her.


Vi er en af de førende højtydende emaljeproducenter og leverandører, der lægger stor vægt på kvalitet. Hvis du er interesseret i vores produkter fremstillet i Kina, velkommen til at kontakte vores fabrik for mere information. Vi tilbyder dig den bedste service og konkurrencedygtige priser.

Hot Tags: Høj ydeevne emalje, Kina, fabrikanter, fabrik, fremstillet i Kina
Relaterede produkter
Feedback