Glasforsynet spyleventil

Spyleventilen kan udstyres med tantaltip for at realisere måling af temperatur i reaktoren i realtid og derved undgå temperaturforsinkelse eller fejl forårsaget af brug af thermowell.

Detailed description

Glasforsynet spyleventil
Fælles glasforsynede spyleventiler
Den glasforsynede spyleventil anvendes specielt som spolbøsningsventil eller bundventil til glasforede reaktorer. Ventilhuset er fremstillet af støbejern eller stål, og både den indre overflade af ventilkroppen og den ydre overflade af ventilkernen er foret med vores højtydende glas. Ventilkernen er forseglet ved at komprimere PTFE-tætningsringen. Denne glasforede udløbsventil er kategoriseret i to typer: Øvre bevægelsestype og nedre bevægelsestype.


Produktgalleri

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Luftaktiveret glasforsynet spyleventil


image004(001).jpg

Glasforsynet spyleventil med bælgesætning


image005(001).jpg

Fælles glasforsynede spyleventiler

image006(001).jpg

Glasforsynede spyleventiler med bælgesætning


Spyleventilen kan udstyres med tantaltip for at realisere måling af temperatur i reaktoren i realtid og derved undgå temperaturforsinkelse eller fejl forårsaget af brug af thermowell. Desuden kan du ved fjernbetjening af den luftaktiverede anordning for ventilkerne fjernstyring af reaktorens afladning.


Glasforsynede spyleventiler med bælgesætning
Denne spyleventil med bælgesætning er et alternativ til spyleventilen med pakningstætning. Det sikrer pålidelig forseglingsevne, nem rengøring og evne til at trække højere driftstryk. Ventillegemet er støbt ved hjælp af stemplingsmetode, som drastisk forbedrer materialets styrke. Driftstemperatur: -19-200 ℃; Arbejdstryk: 0,6 MPa-1,6 MPa.


Vi er en af de førende glasfodede ventilventilfabrikanter og leverandører, der lægger stor vægt på kvalitet. Hvis du er interesseret i vores produkter fremstillet i Kina, velkommen til at kontakte vores fabrik for mere information. Vi tilbyder dig den bedste service og konkurrencedygtige priser.

Hot Tags: Glasforet flush ventil, Kina, fabrikanter, fabrik, lavet i Kina
Relaterede produkter
Feedback