Glasforet agitator

Den konventionelle type glasforet agitator fra Taiji er tilgængelig i anker type, padleform, turbintype, kombitype og andre typer.

Detailed description

Glasforet agitator
Den konventionelle type glasforet agitator fra Taiji er tilgængelig i anker type, padleform, turbintype, kombitype og andre typer. De giver komplette specifikationer og premium kvalitet. Kunderne kan vælge forskellige blandetyper i henhold til forskellige reaktionsmedier og forskellige specifikationer for glasbeklædt reaktor.


Produktgalleri

image001 (001) .jpg


image002 (001) .jpg


image003 (001) .jpg


image004 (001) .jpg


image005 (001) .jpg

image006 (001) .jpg


Taijis glasforede reaktor omrørere er foret med vores TJ09 emalje. Med de dokumenterede og mest opdaterede indsamlingsteknologi har de glasforede dele fremragende modstand mod korrosion, mekanisk chok og skarp temperaturvariation.

Vi kan også designe og producere alle former for ikke-standard glasforet agitator til kundens specifikke krav.Vi er en af de førende glasfremstillede agitatorfabrikanter og leverandører, der lægger stor vægt på kvalitet. Hvis du er interesseret i vores produkter fremstillet i Kina, velkommen til at kontakte vores fabrik for mere information. Vi tilbyder dig den bedste service og konkurrencedygtige priser.

Hot Tags: Glasforet agitator, Kina, fabrikanter, fabrik, fremstillet i Kina
Relaterede produkter
Feedback